Terugblik én vooruitblik

Van Student naar Starter

Het jaar nadert zijn einde. Een druk jaar waarin ik mijn master succesvol heb afgerond en een hele hoop leerzame en interessante werkzaamheden heb mogen uitvoeren. Mijn eerste jaar als ondernemer heeft me veel nieuwe inzichten opgeleverd. Met tevredenheid kan ik terugkijken op 2018, maar ik kijk tegelijkertijd ook vooruit. Hoe ziet het komende jaar eruit? Waar wil ik mezelf verder in ontwikkelen? Hoe zorg ik ervoor dat ik nog meer mensen kan helpen zich optimaal te ontwikkelen en maximaal te laten presteren? De eerste stap voor 2019 is al gezet!

Partnerovereenkomst NLsportpsycholoog®

Vanaf 1 januari 2019 ben ik officieel partner van NLsportpsycholoog®. NLsportpsycholoog is een landelijk collectief van sport- en prestatiepsychologen, die samen kennis delen en kwaliteit nastreven. Alleen experts met de juiste opleiding en ervaring mogen de titel NLsportpsycholoog® voeren. NLsportpsycholoog streeft naar een mentaal sterk Nederland, waarbij gebruik wordt gemaakt van de Drie Batterijen Methode®. In onderstaand filmpje wordt uitgelegd wat deze methode inhoudt.

Boost Your Batteries!

Aan de hand van de Drie Batterijen Methode kun je met mij aan de slag gaan om in 2019 in topvorm te raken. Niet alleen sporters, maar ook werknemers en scholieren hebben baat bij het bewust worden van hun ‘energiehuishouding’. Wat zijn jouw energieverslinders? En waarvan raken jouw batterijen opgeladen?

Voordat we aan de slag gaan, neem ik nog even de tijd om mijn eigen batterijen op te laden. Alvast een sportief, energiek en mentaal sterk 2019 gewenst!

Scroll naar boven