Team begeleiding

Loopt het even niet lekker in je team? Kun je als coach de vinger niet op de zere plek leggen? Of wil je als team naar een hoger niveau toewerken, maar weet je niet hoe je dit aanpakt? Wanneer je mij benadert voor team begeleiding kan ik je team helpen tijdens het leveren van een team prestatie, ongeacht welke sport dit ook is!

Werken aan je team

Er zijn verschillende wijzen waarop we kunnen werken aan jullie team prestatie(s). Denk hierbij aan een eenmalige lezing over het mentale aspect van jullie sport. Maar we kunnen ook tijdens een aantal bijeenkomsten jullie teamproces in kaart brengen, waarbij ik praktische handvatten aanreik om de team prestaties te verbeteren, maar ook de individuele prestaties. Allemaal binnen jullie eigen club of vereniging!

Enkele onderwerpen die we kunnen behandelen tijdens de team begeleiding zijn:

  • Team cohesie
  • Onderlinge communicatie
  • Team doelen
  • Samenwerking
  • Afstemming op individuele behoeften

Ben je benieuwd wat ik voor jou team zou kunnen betekenen? Of wil je graag meer informatie over de rol die sportpsychologie binnen jou sport zou kunnen spelen? Neem contact op voor een vrijblijvende afspraak, ik luister graag naar het verhaal van jullie team, club of vereniging om vervolgens de mogelijkheden te kunnen doornemen.

Scroll naar boven