Lezingen & workshops

Als sport- en prestatiepsycholoog ligt mijn focus vooral op het stimuleren en ontwikkelen van individuele presteerders. Dit hoeft natuurlijk niet altijd te betekenen dat het moet gaan om (top)sporters. Ook mensen in het bedrijfsleven moeten dagelijks een prestatie leveren op de werkvloer en dit brengt druk, verwachtingen en prestatiegedrag met zich mee. Vandaar dat ik regelmatig wordt ingeschakeld voor het houden van lezingen en het organiseren van workshops.

Lezingen

Wordt er een evenement georganiseerd, zoals een sponsorbijeenkomst of een informatieavond, en ben je nog op zoek naar een inspirerend onderwerp? Ik kom graag langs om jou en je publiek te informeren over de raakvlakken tussen sportpsychologie en prestaties op de werkvloer. In een informerende lezing zal ik interactief werken aan een stukje bewustwording en acceptatie in de wereld van het ontwikkelen van mentale vaardigheden van zowel werkgevers als werknemers. Organisaties waar in het verleden lezingen voor zijn gegeven zijn onder meer bedrijven, sportverenigingen en onderwijsinstellingen.

Workshops

Waar een lezing voornamelijk informatie is, zal een workshop meer praktische handvatten bieden voor de stimulatie van een groeimindset. Hierbij kun je denken aan het aanleren van tools richting docenten, die dit dagelijks in de praktijk kunnen brengen om leerlingen te stimuleren in het ontwikkelen van een groeimindset. Het delen van kennis en het vertalen hiervan naar praktijksituaties vormt de grote lijn tijdens een workshop. Afhankelijk van de beschikbare tijd wordt er een balans gemaakt tussen informatievoorziening en praktische informatie.

Ga je binnenkort een evenement of bijeenkomst organiseren en wil je dit aankleden met een lezing of workshop waarbij sport- en prestatiepsychologie centraal staat? Of ben je benieuwd naar de kosten van een dergelijke lezing of workshop? Neem geheel vrijblijvend contact op, ik neem graag de mogelijkheden met je door!

Scroll naar boven