Individuele begeleiding

Zit je er wel eens ‘met je kop niet bij’? Ben je snel afgeleid door een scheidsrechter, iemand uit het publiek of een tegenstander? Vind jij het lastig je te concentreren op je werkzaamheden? Of wil je de balans tussen werk en privé verbeteren? Je kunt mij benaderen voor het verzorgen van individuele begeleiding, waarbij we samen aan de slag gaan om jouw ontwikkeling als presteerder een boost te geven.

Wat kun je van mij verwachten?

Individuele begeleiding draait voornamelijk op 1-op-1 gesprekken met jou als presteerder. Wat zijn struikelblokken of belemmeringen voor jou tot het leveren van een optimale prestatie. Dit kan van alles zijn, waarbij veel voorkomende oorzaken wedstrijdspanning en negatieve gedachtes zijn. Maar wees niet bang, we gaan niet alleen maar praten. Deze gesprekken zijn echter nodig om jou individuele verhaal in kaart te brengen.

We gaan ook praktisch aan de slag met het aanbieden van handvatten, welke je dagelijks in de praktijk kunt toepassen. Met deze handvatten zul jij je dagelijks ontwikkelen op het gebied van individuele mentale vaardigheden en uiteindelijk je prestaties tijdens het beoefenen van je sport, werk of studie.

Meer informatie over mijn werkwijze en het ontwikkelen van een groeimindset kun je vinden op mijn website. Heb je nog vragen, of wil je een vrijblijvende afspraak maken om de mogelijkheden door te nemen? Neem dan contact met mij op!

Scroll naar boven